Fatih İkinci El Eşya Alanlar – Fatih Spot Eşya Alan Yerler

Fatih İkinci El Eşya Alanlar

 

0532 598 87 70

 

İkinci el eşya alan yerler arasında mevcut konuma erişen Fatih ikinci el eşya alanlar olarak en kolay ürünü alacağınız ve ürünlerinize değerinde fiyat veren firmamız ikinci el mobilya, ikinci el dolap, ikinci el beyaz eşya, ikinci el elektronik eşyadan antikaya kadar geniş bir yelpazede ikinci el eşya alımı yapıyoruz.

 

Fatih İkinci El Eşya Alanlar

 

Firmamız Nerelere Hizmet Veriyor

 

Firmamız İstanbul’un tarihi yarımadası olan Fatih ilçesindedir. Kuzeyinde Eyüp ilçesi, kuzeydoğusunda Haliç, güneyinde Marmara Denizi, çeşitli ilçelere komşu olan Fatih ilçesi üç yanı denizlerle çevrilidir.  Binlerce yıllık bir geçmişe sahip olup birçok uygarlığa ev sahipliği yapan bu coğrafya, bugün İstanbul’un en önemli tarihi, ticari ve turistik merkezidir. Halk arasında Sur içi olarak anılır. Firmamız Fatih ilçesinde faaliyet gösterse de İstanbul genelinde hizmet veren bir firma olarak ikinci el eşya ürünlerine en hızlı şekilde ulaşmanıza yardımcı olur. Fatih ilçesi geçiş konumunda olan bir yer olduğu için ulaşım sıkıntısı yoktur. Firmamız bütün ürünleri hakkında bilgili olup, koleksiyon veya antika gibi ender bulunan ürünlere de sahiptir.

 

Fatih Eski Eşya Alım Satım

 

Alabileceğiniz Hizmetler

 

İnsanların dahili kullanım eşyaları yanında antika eşya hizmeti de veriyoruz. Sizlere antika eşya alırken dikkat etmeniz gereken hakkında ipuçları veriyoruz. Antika eşya alımında yapılan küçük bir nüans vardır. Her eski eşya antika değildir sadece eskidir. Bir eşyanın antika olması için ünlü bir kişi ya da tarihsel dönemlere ait olması gerekir. Örneğin; ipek halı, mobilya, daktilo, gaz lambası, porselen, avize, tablo, tuğralı gümüşler vb. eşyalardır. Antika özelliği çok nadir bulundukları için değerlidir. Bizden fikir almadan değerli eşyalarınızı ikinci el eşya alım satım yapan yerlere vermeyiniz.

 

İstanbul’da yaşıyorsunuz ve mobilyaya ihtiyacınız var. Eski mobilyanız artık kullanılacak durumda değil ise değiştirmenin zamanı gelmiş demektir. Fatih İkinci El Eşya sadece kaliteli mobilya alır ve satar. Bizleri diğer ikinci el mobilya alan yerlerden ayıran en büyük özelliğimiz sadece temiz, sağlam mobilyaları alıp satmamızdır. Mobilyalarınız 3 ila 5 yılı aşmamış ve hiç bir kusuru olmaması durumunda evinizden alıyoruz. Beş yılı aşmış kullanılmış mobilyaları kesinle almıyoruz. İkinci el koltuk takımı, yatak odası takımı, köşe koltuk, baza, tv ünitesi, çekyat, şifonyer, çalışma masalarınız vb. eşyaların alım ve satımını yapıyoruz. İster Anadolu Yakası’nda olun isterseniz Avrupa Yakası’nda gezici ekiplerimiz her iki yakada da hizmet veriyoruz. Firmamız spotçular mağazaları ile spot ürün hizmeti de verir.

 

İkinci El Eşyalarınız Değerinde Alınır

 

Kullanmadığınız ürünler itina ile alınır ve sizleri değeri kadar hizmet verilir. İkinci el eşyalarınızı yerinden alma seçeneğini sizlere sunuyoruz. Kullanmadığınız, içinize sinmeyen eşyalarınız için veya ihtiyaç dışı eşyalarınızı değeri düşürmeden gerçek değerinde alabiliriz, bu işlem için Fatih ikinci el eşya alanlara başvurabilirsiniz. Firmamız %100 kıvanç dolu çalışanı ve çalışma performansı sayesinde sizlere daha iyi koşullar sunarlar.  Firmamız İstanbul’un Fatih ilçesinde yer alsa da İstanbul’un her semtine servisimiz mevcuttur. Telefon ederek veya email göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Neden İkinci El Eşya Alımı

 

İnsanlar eşya alırken oldukça yüksek fiyatlar ile karşılaşırlar. Bu durum bireyin belini büker bu nedenle kaliteli ürünün ikinci el olanı almayı makul görürler. Sıfır eşya piyasasında rekabet, fiyatları etkilediği için günümüz insanın maliyet durumunu da etkiliyor. Bu sebeple insanlar genellikle ya istedikleri eşyaların çok daha kalitesiz olanları almak zorunda kalırlardı lakin son zamanlarda yaygınlaşan ikinci el eşya alım satım yapanlar sayesinde istedikleri ürünü uygun fiyatlı ikinci el eşya seçeneklerinden faydalanarak alabiliyorlar.

Hadi Bize Oy Ver!
[Total: 0 Average: 0]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonBizi Hemen Arayabilirsiniz!