Eyüp İkinci El Eşya Alanlar – Eyüp Spotçular Mağazası

Eyüp İkinci El Eşya Alanlar

 

0532 598 87 70

 

İkinci el eşya alanlar sektör içerisinde birçok yerde bulunuyorlar. İstanbul’da tüm ikinci el eşyalarınızın değerini bizlerle iletişime geçtikten sonra ekip çalışanlarımızdan herhangi biriyle eşyalarınızın resimleri göndererek teklif alabilirsiniz. Sizlere 5 dakika gibi kısa bir zamanda teklifimizi sunuyoruz. Teklifimizi kabul etmeniz durumda adresinize araç sevk ederek sizlere hizmet veriyoruz. Ayrıca spotçular olarak ayrı bir firmaya sahibiz. Her iki hizmetimizle sizlere onulmaz fırsatlar sunuyoruz.

 

Eyüp İkinci El Eşya Alanlar

 

İkinci Eşya Alanlar

 

İkinci el eşya alan yerler arasında yerini alan Eyüp İkinci El Eşya Alanlar aklınıza gelebilecek bütün ürünleri alabilir. Elinizde ikinci el eşya bulunuyor ve ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İkinci el tv, ikinci el lamba, ikinci el ayna, ikinci el radyo, ikinci el saat, ikinci el takı dolabı, ikinci el bisiklet, ikinci el giysi dolapları, ikinci el mutfak masası, ikinci el çalışma masası, ikinci el beyaz eşya grubu ve diğer kullanmadığınız eşyalarınız da var ise değerinde alım yapıyoruz. Tek yapmamız gereken firmamızla iletişime geçmenizdir. Ayrıca günümüz modern teknoloji aletleri ile hızlı iletişim sağlıyoruz. Örneğin bir dolabınız var kullanmıyorsunuz değerlendirmek istiyorsunuz watsap üzerinden fotoğrafını çekerek bize gönderip ürün hakkında fikir alabilirsiniz. Aldığınız fikirler doğrultusunda bir karara vararak istediğiniz işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Eyüp Eski Ev Eşyaları Alanlar

 

Kaliteli İkinci Eşya Alma Yeri

 

Firmamızın yeri İstanbul’un Eyüp ilçesindedir.  Kullandığınız ev eşyaları artık eskisi sizi tatmin etmiyor, değiştirmek istiyorsunuz lakin elinizdekileri ne yapacağınızı bilmiyor ve güvenilir bir yer arıyorsanız doğru yerdesiniz.Peki böylesine güzel hizmeti kim veriyor ve nasıl yararlanabiliriz dediğinizde aradığınız kişiler Eyüp ikinci el eşya alanlar ekibidir. Sizlerin talepleri doğrultusunda istediğiniz yere teknik ekibimizle verdiğiniz adrese gelebiliyoruz. Sizlere kalitemizden ödün vermeden hizmette bizzat yanınızda bulunuyoruz.

 

Verilen Hizmetler

 

Firmamız fazla, gereksiz olan eşyalarınızı, ihtiyaç fazlası eski yeni, antika her türlü eşyalarınızı alıp değerlendiriyoruz. Bu sayede evinizde geniş alan oluşur, rahat hareket etmenize yardımcı olur.Teknik kadromuz işinin ehli olduğu her daim kanıtlarlar. İşin ehli ekibimizin çalışanları sayesinde koltuğunuza oturun rahat bir nefes alarak kalitenin farkına olduğunuz yerde varacağınızın teminatını veriyoruz. Özveri ile çalışan ekibimizle özverili çalışma disiplini ile güvenli hizmet anlayışıyla birlikte güler yüz anlayışını benimseyen teknik elemanlarımız ile uzun yıllara dayanan deneyimlerimizle buralara kadar eriştik. Çalışan demir pas tutmaz misyonumuz ile sizlere kaliteli hizmet vermek için canla başla çalışıyoruz. Sunmakta olduğumuz parça değişim hizmeti, diğer değişim hizmetlerinde ve sonrasındaki servislerde servis garantisi veririz. Her biri kendi alanında yetkin olan ekimiz ile binlerce kişinin derdine şifa oluyoruz. Alanında uzman ekimizle sayısız ikinci el eşya hizmetleri sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Firmamız ikinci el eşya  alım satım sektörünün geçmişten gelen güveni sizlere sunar. Ayrıca bütün imkanlarını sizler için seferber eder.

 

Nasıl Ulaşılır

 

Eyüp semtinde ikinci el eşya alanlar arıyorsanız biz size çok yakınız. Eyüp ikinci el eşya alıyoruz ve elden çıkarmak istediğiniz veya düşündüğünüz ikinci el ev eşyalarınızı gelip görüp sizlere teklif sunuyoruz. İkinci el oturma grupları, ikinci el ev aksesuarları vb. ürünlerinizin resimlerini çekip bize ulaştırmanız yeterlidir.  Eyüp, İstanbul’un Avrupa yakasında  yer alan bir ilçesidir. Kapınıza kadar gelip ikinci el eşya hizmeti verip gidiyoruz. Sizlere bir telefon mesafesi kadar yakınız. Kemerburgaz, Pirinççi, Yayla, Akpınar, İhsaniye, Kısırmandıra, Odayeri, Çiftalan ve Göktürk köyleri kadar hizmet veren geniş alan tecrübemiz vardır. Edirnekapı, Rami, Otakçılar semtlerine anında hızlı ikinci el eşya alan yerler arasında bir numaradır.

 

Hadi Bize Oy Ver!
[Total: 0 Average: 0]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonBizi Hemen Arayabilirsiniz!