Zümrütevler İkinci El Eşya Alanlar – Spotçu 0532 598 87 70

Zümrütevler İkinci El Eşya Alanlar

 

0532 598 87 70

Zümrütevler Mahallesinde ikinci el eşyalarını satmak isteyen veya bu konular hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Zümrütevler İkinci El Eşya Alanlar olarak eskimiş tüm ev eşyalarınızı nakit ücret karşılığında adresinizden alıyoruz. Zümrütevler Mahallesinde modeli eskiyen artık sizin için yeterli gelmeyen mobilya , beyaz eşya , mutfak malzemeleri veya elektronik eşyalarınız var ise hemen bize ulaşarak her konuda destek sağlayabilirsiniz. Zümrütevler Spotçular olarak her türden kullanılmış eşyalarınızın alım satım işlemlerini yapıyoruz.

 

Zümrütevler Spotçular

 

Zümrütevler Spotçular Çarşısı

 

Eski Eşyalarınız için anında fiyat teklifini öğrenmek için yukarıda bulunan cep telefonu numaramıza eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz yeterli olacaktır. Zümrütevler Spotçular olarak göndermiş olduğunuz eski eşyalarınızı inceliyoruz ardından sizin düşüncenizi talep ediyoruz bu sayede size sunacağımız fiyat teklifinde fiyat ayarlaması yapabiliyoruz. Gezici ekiplerimiz sayesinde gün içerisinde çok hızlı bir şekilde kapınızdan ödemesi yapılarak eşyalarınızın taşımasını yapıyoruz. Zümrütevler İkinci El Eşya Alanlar farkındalığı ve kalitesi ile hizmet almak size bir telefon uzaklıkta! 

 

Zümrütevler İkinci El Eşya Alanlar

 

Zümrütevler İkinci El Eşya Alım Satım Türleri ve Fiyatları

 

Firmamız dünden bugüne İstanbul’un her semtinde eski eşya alım satım hizmeti vermektedir. Hangi tür eşyalar aldığımız merak edenler için şöyle özetleyebiliriz ki;

-Mobilya ( Koltuk Takımı, Yemek Odası Takımı, Yatak Odası Takımı, Tv Üniteleri, Bazalar vs.)

-Elektronik Eşya (Televizyon, Cep Telefonu, Sinema Sistemleri  Oyun Konsolları vs.)

-Beyaz Eşya (Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Bulaşık Makinesi, Derin Dondurucu vs.)

Zümrütevler’de İkinci El Eşya Satışı hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceğiniz bir iddia ile geliyoruz kapınıza. Eşyalarınızı satmadan önce halen aklınıza takılan sorular var ise hemen iletişim numaramızı arayarak cevaplarını bulabilirsiniz.

Ekiplerimiz güncel salgın nedeniyle bir tehlike oluşturmamak adına tüm hijyen kurallarına uyarak bir çalışma sağlamaktadır.

Hadi Bize Oy Ver!
[Total: 0 Average: 0]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Call Now ButtonBizi Hemen Arayabilirsiniz!